Máy ép chậm Unie UE-525 chất lượng không? Ở đâu giá tốt?

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë është një nga produktet e kuzhinës që duhet të ketë në çdo familje vietnameze. Kur zotëroni këtë shtrydhëse frutash e perimesh, ju keni lirinë të krijoni lëngje të shijshme dhe ushqyese për familjen tuaj. Ju lutemi referojuni artikullit të mëposhtëm për të kuptuar më mirë produktin, si dhe për të parë nëse ky shtrydhëse e ngadaltë Unie është e përshtatshme për familjen tuaj.

Prezantimi i Unie UE-525. shtrydhëse frutash e perimesh të ngadaltë

1. Për origjinën

Unie mini shtrydhëse frutash e perimesh UE-525 është një nga “fëmijët e trurit” të Unie – Një markë e Vietnamit, por e prodhuar në fabrikën e Kinës, më pas e importuar në tregun e Vietnamit përmes Co., Ltd. Union Vietnam. Prandaj, mund të jeni të sigurt se po blini produkte me cilësi të lartë, origjinale dhe me cilësi të lartë.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

2. Rreth strukturës së shtrydhëse frutash e perimesh Unie UE-525

Pavarësisht se zotëron një madhësi kompakte, fuqia e shtrydhëse frutash e perimesh Ky nuk është lloji i duhur me një motor me një kapacitet deri në 200 W i kombinuar me një rrotullim të ngadaltë prej 50 rpm për të ndihmuar makinën të funksionojë në mënyrë efektive, duke shtrydhur 1,5 herë më shumë ujë sesa shtrydhësit e zakonshëm të frutave.

Në veçanti, shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525 ka gjithashtu një rrotullim të kundërt shumë të përshtatshëm për makinën për të shmangur bllokimin ose bllokimin kur shtrydhni perime fibroze.

3. Rreth specifikave të jashtëzakonshme

» Shihni më shumë: A ia vlen të blihet shtrydhësi i ngadaltë Gesun G500? Ku është çmimi më i mirë?

A është vërtet i mirë shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525?

1. Unie UE-525. dizajn i ngadalshëm shtrydhëse frutash e perimesh

Shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525 zotëron një dizajn luksoz me tonalitet blu të zbukuruar dhe fisnik, i përshtatshëm për shumë hapësira. Përveç kësaj, makina gjithashtu ka një madhësi kompakte prej vetëm 171x146x395 mm dhe peshon vetëm 3.2 kg, e lehtë për t’u lëvizur kudo, nuk zë hapësirë ​​kur përdoret.

2. Materiali i Unie UE-525. shtrydhëse e ngadaltë

Materiali i presës Unie UE-525 është prej plastike me cilësi të lartë, pa BPA, që e bën pastrimin jashtëzakonisht të lehtë pas përdorimit dhe garanton sigurinë shëndetësore.

3. Veçoritë e jashtëzakonshme të shtrydhëse frutash e perimesh Unie UE-525

Pulpa e rraskapitur, kapacitet i madh, funksionim i qetë

Edhe pse makina është e lehtë në peshë, Unie UE-525 ka një kapacitet operativ jashtëzakonisht mbresëlënës 200 W. Kapaciteti i madh i kombinuar me rrotullimin inteligjent të ngadaltë prej 50 rpm e ndihmon makinën të prodhojë 1,5 herë më shumë lëng sesa shtrydhësit e zakonshëm të ngadaltë. Në të njëjtën kohë, rrotullimi i ngadaltë e ndihmon makinën të funksionojë pa probleme, plotësisht pa bërë zhurmë aq të madhe sa shtrydhësit e zakonshëm të frutave.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Mbani shijen natyrale dhe 95% lëndë ushqyese

Një nga veçoritë e jashtëzakonshme të shtrydhësit të ngadaltë Unie UE-525 në krahasim me shtrydhësit e tjerë të ngadaltë konvencionalë është aftësia për të ruajtur lëndët ushqyese të qenësishme në ushqim. Lëngu i shtypur me Unie UE-525 për një kohë të gjatë nuk do të shtresohet, por megjithatë ruan 100% të nivelit natyror, duke mbajtur 95% të lëndëve ushqyese të perimeve.

Tham Khảo Thêm:  Top 3 máy rửa bát Toshiba chất lượng đáng mua nhất hiện nay

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Rrota e zgjuar mbrapsht

Shtrydhësi i ngadalshëm Unie UE-525 është linja e vetme e produkteve në segmentin e çmimeve të rangut të mesëm që ka një rrotullim të kundërt që e ndihmon makinën të mos ngecë kurrë kur lëngon perime me fibra të larta si ananasi, selino ose perime.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Dizajn kompakt, elegant, modern

Produkti është projektuar me një ngjyrë shumë të modës, moderne dhe të spikatur të qafës së rosës me një peshë prej vetëm 3.2 kg, dimensione 171 x 146 x 395 mm, duke e bërë të lehtë për t’u sjellë në çdo hapësirë. Prandaj, përveç funksionit të dedikuar të presimit të ushqimit, Unie UE-525 vepron gjithashtu si një dekorim mbresëlënës për kuzhinën tuaj.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Lehtë për t’u instaluar, higjienike

Është një shtrydhëse frutash e perimesh e ngadaltë kompakte me komponentë të tillë si boshti i shtypjes, rrjeta e filtrit dhe shiriti i shtypjes që janë krijuar për të qenë kompakt dhe minimalist. Midis pjesëve, ka simbole të veçanta, shigjeta çmontimi për lehtësinë e përdoruesit. Përveç kësaj, makina vjen edhe me një furçë plastike për t’i ndihmuar përdoruesit të pastrojnë me lehtësi pjesët e vështira për t’u pastruar si mbulesa e filtrit, filtri, etj.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Tubi i gjatë i ushqyerjes kursen kohën e shtypjes

Shtrydhësi i ngadalshëm UE-525 është i pajisur me një tub ushqimi relativisht të gjatë për të ndihmuar në vendosjen e shumë frutave në makinë, duke ndihmuar kështu përdoruesit të kursejnë mjaft kohë për lëngje.

“Referenca: [Review] A është i mirë shtrydhësi i ngadaltë Kalite KL 565? Ku e bleni?

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Ju mund t’i referoheni videos së mëposhtme për një pasqyrë më të mirë të produktit!

Vlerësoni të mirat dhe të këqijat e shtrydhëses së ngadaltë Unie UE-525

1. Përparësitë

Disa avantazhe të linjës së shtrydhësve të ngadaltë Unie UE-525 përfshijnë:

  • Shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525 ka një dizajn kompakt dhe të dobishëm.
  • Shtrydhësi i ngadalshëm Unie UE-525 është i lehtë për t’u përdorur dhe çmontuar.
  • Shumë veçori moderne, të përshtatshme për përdoruesit.
  • Kapacitet mbresëlënës dhe rrotullim i zgjuar për më shumë lëng.
  • Tubi i ushqimit është i gjatë, kështu që mund të vendosni më shumë përbërës në makinë për të kursyer kohë.
  • Presja Unie UE-525 instalohet lehtë dhe pastrohet shpejt.
  • Në veçanti, çmimi i Unie UE-525 është mjaft i lirë.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

2. Disavantazhet

Sidoqoftë, shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525 ka gjithashtu disavantazhet e mëposhtme:

  • Makina ka një peshë kompakte, kështu që çdo shtypje mund të shtrydh vetëm një sasi të mjaftueshme për rreth 1-3 përdorues. Megjithatë, është ende e mundur të shtrydhni shumë fruta duke e lënë shtrydhëse frutash të ndalojë për rreth 10 minuta dhe më pas të vazhdoni të shtrydhni për herë të dytë.
  • Me përbërësit, do t’ju duhet të bëni një përpunim paraprak përpara se t’i vendosni në makinë që të mund të shtypni
  • Disa fruta të buta si mango, banane, etj. do të jenë të vështira për të shtrydhur të gjithë ujin për shkak të kapacitetit të vogël.
Tham Khảo Thêm:  Top 5 Collagen Hàn Quốc dạng nước nào Tốt, Hiệu Quả nhất

A duhet të blej shtrydhësin e ngadaltë Unie UE-525?

1. Cilësia e lëngut

Me këtë produkt të ngadalshëm shtrydhëse frutash, tuli i frutave do të shterohet më shumë, nuk do të ketë fenomene të zakonshme si p.sh. shtrydhësi i frutave nuk është i shteruar, lëngu ka reshje ose ndarje nëse nuk përdoret menjëherë, sasia e lëndëve ushqyese ruhet shumë në mbetje.

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

2. Zhurma dhe nxehtësia

Ky është një shtrydhëse frutash e perimesh me zhurmë të vogël, të këndshme, pa ndotje akustike për njerëzit përreth. Makina gjithashtu nuk gjeneron nxehtësi gjatë përdorimit, kështu që ju mund të jeni plotësisht të sigurt për qëndrueshmërinë e saj.

3. Pastrim i lehtë

Instalimi ose heqja e pjesëve për pastrimin e shtrydhëses së ngadaltë është gjithashtu jashtëzakonisht e thjeshtë. Pjesët dhe detajet e shtrydhëses së ngadaltë Unie UE-525 kanë një strukturë të thjeshtë dhe janë më të lehta për t’u pastruar se kurrë.

Në përgjithësi, nëse hapësira juaj e kuzhinës nuk është shumë e madhe ose të ardhurat tuaja janë në rangun e mesëm, ky është një shtrydhëse frutash e perimesh e ngadaltë që është plotësisht e përshtatshme për ju.

Ku të blini shtrydhëse frutash e perimesh origjinale Unie UE-525? Sa shumë?

Aktualisht, shtrydhësi i ngadaltë Unie UE-525 ka një çmim prej rreth 2,090,000 VND në varësi të vendit të shitjes. Ju mund të gjeni produkte për të blerë në dyqane me reputacion të elektronikës, objekte të shpërndarjes për pajisje shtëpiake. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të gjeni dhe blini presa Unie UE-525 në faqen e saj të internetit ose në platformat kryesore të tregtisë elektronike si Shopee, Tiki, Lazada, Dimuadi, etj.

Mund të klikoni butonin më poshtë për të blerë shtrydhësin e ngadaltë origjinal Unie UE-525 me çmimin më të mirë!

SHKO TE SHITJA E VËRTETË

Unie UE-525. Shtrydhëseja e ngadaltë

Shënime kur përdorni shtrydhësin e ngadaltë Unie UE-525

1. Alternoni frutat kur bëni lëngje

Kur përdorni, duhet t’i shtypni në mënyrë alternative përbërësit sipas parimit: Fillimisht i butë, më vonë i fortë. Vendosja e përbërësve të butë, me pak fibra në shtyp, së pari, e ndjekur nga perimet e forta me fije, si selino, karota, etj., do të ndihmojë në largimin më të mirë të mbetjeve të perimeve, duke shmangur bllokimin e makinës.

Përveç kësaj, nëse dëshironi të bëni lëng frutash me fara të vogla, fara të forta dhe të vështira për t’u ndarë si shegë, qershi, rrush, … ose fruta shumë të buta si mango, kivi etj., duhet të alternoni presimin edhe me të forta. perime si karotat për të ndihmuar në largimin e llumit.

” Shiko me shume: [Review] A është i mirë shtrydhësi i ngadaltë Kalite KL 531? Ku e bleni?

2. Mos e shtyni shtrydhëse frutash e perimesh shumë fort dhe shpejt

Shtrydhësi i ngadalshëm punon në parimin e përdorimit të një boshti vertikal, duke rrotulluar ngadalë perimet në makinë dhe duke e shtypur atë për të shtrydhur lëngun. Prandaj, gjatë lëngëzimit me shtrydhëse të ngadaltë, duhet të jepni çdo herë një sasi të vogël lëngu dhe mos e shtyni ose shtypni fort, sidomos me përbërës të fortë si karotat, kastravecat etj.

Tham Khảo Thêm:  Top 4 Máy đẩy tinh chất Panasonic loại nào tốt đáng mua nhất

Nëse vendosni shumë përbërës në të njëjtën kohë ose e shtyni shtrydhëse frutash e perimesh shumë shpejt dhe fort, kjo do të shkaktojë lehtësisht bllokimin e makinës dhe përzierjen e lëngut të përfunduar me mbetje, apo edhe bllokimin e makinës.

3. Pritini shkurt perimet fibroze

Ndryshe nga shtrydhësit e zakonshëm të frutave, të cilët përdorin një prerës dhe forcë centrifugale për të ndarë sasinë e ujit nga trupat e perimeve, shtrydhësi i ngadaltë përdor vetëm teknologjinë e boshtit shtypës për të shtrydhur lëngjet nga frutat dhe perimet. Prandaj, duhet t’i prisni përbërësit përpara se t’i vendosni në shtrydhëse frutash, në mënyrë që makina të shtrydhë sa më shumë lëng dhe të mos e bllokojë makinën.

Në veçanti, për perimet me gjethe fibroze si selino, lakra jeshile, etj., duhet t’i prisni fijet vegjetale për të shmangur mbështjelljen e fijeve të gjata rreth boshtit të makinës, gjë që lehtë mund të shkaktojë ngecjen e shtrydhëse frutash e perimesh dhe të shkaktojë dëme.

4. Ftoheni përbërësit përpara se t’i shtypni

Ftohja e përbërësve përpara se të lëshohet lëngu jo vetëm që rezulton në një lëng më të shijshëm, por gjithashtu ndihmon shtrydhësin e frutave të prodhojë më shumë lëng.

5. Mos i shtypni përbërësit shumë fort ose shumë të butë

Përveç kësaj, duhet të keni parasysh gjithashtu se shtrydhësi i ngadalshëm nuk mund të shtrydhë përbërës shumë të fortë si kallam sheqeri ose perime me përmbajtje të lartë niseshteje si bananet dhe avokadot, sepse është e lehtë të dëmtojë boshtin ose të shkaktojë bllokim. Për frutat me fara të forta dhe të mëdha si gujava, zhaba, mango etj., duhet t’i hiqni farat përpara se të bëni lëngje!

6. Pastroni shtrydhësen e ngadaltë pas përdorimit

Për të pastruar makinën që të jetë më e pastër, duhet të çmontoni pjesët nga trupi dhe të përdorni furçën që vjen me makinën për të pastruar çdo cep të makinës. Për filtrin e mbetjeve të perimeve, mund ta zhytni në ujë për rreth 15 – 30 minuta, pastaj do të jetë më e lehtë për t’u pastruar!

Këtu janë komentet “të gjitha” në lidhje me linjën Unie UE-525. shtrydhëse e ngadaltë në mënyrë që lexuesit t’i referohen para se të vendosin nëse do ta blejnë apo jo. Shpresojmë që përmes këtij artikulli të gjeni një shtrydhëse frutash e shijshme cilësore, me çmim të mirë, të përshtatshme që familja juaj të mund të bëjë lëngje të shijshme dhe ushqyese.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Máy ép chậm Unie UE-525 chất lượng không? Ở đâu giá tốt? . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Bikini “bít cửa” trở lại cuộc thi Hoa hậu Anh

Trang Daily Mail ngày 1-7 thông tin về quyết định cuối cùng của ban tổ chức cuộc thi Hoa hậu Anh về phần thi bikini. Vì vậy,…

Ấn tượng Nguồn cảm hứng bất tận

Nhạc trưởng Lê Phi Phi Ngày 1/7, đêm nhạc ra mắt dịch vụ khách hàng Ưu tiên đặc biệt HDBank với chủ đề “Cảm hứng bất tận”…

Hoa hậu H’Hen Niê khóc ròng vì những ác ý

H’Hen Niê xuất hiện vô cùng rạng rỡ Chia sẻ về các hoạt động cộng đồng, xã hội của mình, H’Hen Niê cho biết: “Từ khi đăng…

Em trai nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung bị bắt cóc cùng giấc mơ kinh hoàng về Mẹ

Nguyễn Văn Chung nghẹn ngào kể về việc anh trai bị bắt cóc Mới đây, nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung đã có những chia sẻ về ca…

Hà Nhi ra bài mới buồn miên man, nhưng fan lại… ôm bụng cười?

Hà Nhi trong “Vì Em Chưa Bao Giờ Khóc” Tối 30/6, ca sĩ được yêu thích hôm nay Hà Nhi đã trình làng sản phẩm âm nhạc…

Dùng tóc để makeup, Quỳnh Anh Shyn lên thẳng The New York Times

Lần đầu dự Tuần lễ thời trang nam Paris, Quỳnh Anh Shyn có bộ ảnh đẹp ngất ngây, được đăng trên The New York Times và lọt…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *