Top 7 Chảo chống dính Sunhouse nào tốt đáng mua nhất

Tava e diellit që nuk ngjit i njohur për shumë vite si mallra vietnameze me cilësi të lartë. Shumë amvise i besojnë kësaj linje tiganësh që nuk ngjitin për të përgatitur ushqime të shijshme për familjen çdo ditë. Pra, çfarë është kaq e veçantë për këtë tigan që nuk ngjit? Cili tigan jo ngjitës i Sunhouse është më i popullarizuari sot? Le të zbulojmë më shumë detaje me YANLEMON në artikullin vijues.

Rreth markës Sunhouse

Sunhouse është një markë e famshme nga Vietnami, e themeluar në vitin 2000. Kjo është një markë e specializuar në prodhimin e pajisjeve elektroshtëpiake si soba me gaz, tava që nuk ngjiten, tenxhere orizi, tava pjekjeje pa vaj, soba me induksion etj. Produktet e kompanisë falë teknologjisë së avancuar të prodhuar nga Koreja, kështu që produktet e prodhuara janë të cilësisë shumë të lartë, por me çmime shumë të volitshme.

Tava e diellit që nuk ngjit

Prandaj, tiganët që nuk ngjitin Sunhouse sigurojnë pamjen e jashtme dhe cilësinë e brendshme. Aktualisht, marka ka hedhur në treg shumë modele tavash jo ngjitëse me dizajne dhe madhësi të ndryshme për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve.

A është i mirë tigani jongjitës i Sunhouse?

Mostrat Tava e diellit që nuk ngjit tregtohet si tigan i thellë që nuk ngjit, tigan i rrumbullakët, tepsi katror, ​​tavë me fund të rregullt, tavë magnetike me fund etj. Doreza është projektuar që të përshtatet mirë, fort dhe me izolim shumë të mirë.

Tava e diellit që nuk ngjit

Shumica e modeleve të tiganëve nga Sunhouse përdorin teknologji amerikane jo ngjitëse. Kjo shtresë jo ngjitëse nuk përmban substanca të dëmshme dhe nuk ndot ushqimin në temperatura të larta. Në veçanti, shtresa jo ngjitëse është ende e qëndrueshme pas një kohe të gjatë përdorimi, nuk zhvishet as në temperatura të larta dhe pastrohet lehtë.

Falë avantazheve të mësipërme, tigani jo-ngjitës Sunhouse është me të vërtetë një produkt i përsosur për amvisat për të gatuar pjata të shijshme, jo toksike.

Kriteret për zgjedhjen e blerjes së tavës jongjitëse Sunhouse

Një nga linjat kryesore të produkteve të Sunhouse është një tigan që nuk ngjit. Produktet e kësaj kompanie janë shumë të larmishme, nga modelet e deri te përmasat, dizenjot, … duke u dhënë konsumatorëve shumë mundësi të ndryshme. Pra, si të gjeni sot një tigan jo ngjitës me cilësi të mirë nga Sunhouse? Ju mund t’i referoheni kritereve të mëposhtme.

1. Dimensionet dhe pesha

Në varësi të nevojave dhe numrit të anëtarëve të familjes, ju mund të zgjidhni modelet e tavave me përmasa dhe pesha specifike. Në veçanti, tiganët më të rëndë jo ngjitës do të jenë më të trashë dhe do të kenë rezistencë më të mirë ndaj nxehtësisë. Por kjo do të thotë që tigani i rëndë do t’ju lodhë shpejt duart.

Tava e diellit që nuk ngjit

2. Veshje që nuk ngjit

Veshja jo ngjitëse ndikon shumë në shëndetin e përdoruesve. Prandaj, duhet t’i jepni përparësi tiganëve me një shtresë jo ngjitëse të sigurt dhe cilësore.

» Lexo më shumë: Top 12 frizerat më të shitura sot

Tham Khảo Thêm:  Sao truyền hình thực tế bác tin hẹn hò Leonardo DiCaprio

3. Lloji i stufës së përdorur

Në varësi të llojit të sobës që përdorni, si p.sh. një tenxhere me induksion, sobë infra të kuqe ose sobë me gaz, për të zgjedhur tavën e duhur jongjitëse Sunhouse.

Top 7 tiganët jongjitëse Sunhouse me cilësi më të mirë

Cili është lloji më i mirë dhe më prestigjioz i tiganit që nuk ngjit sot? Sigurisht, kjo është një pyetje e zakonshme e bërë nga shumë konsumatorë. Pra, nëse dëshironi të blini edhe një për familjen tuaj Tava e diellit që nuk ngjit Më pas, 7 tiganët më të mirë jo ngjitës nga Sunhouse thonë se këtu definitivisht nuk do t’ju zhgënjejnë.

1. Shtëpi dielli SHG1228MMA.Tapa që nuk ngjit

Ky është një tigan jongjit i klasit të lartë nga marka Sunhouse. Ky tavë jongjitëse Sunhouse SHG1228MMA ka një shtresë jo ngjitëse me model guri në brendësi të tavës. Pjesa e jashtme e tavës gjithashtu ka një model guri sinkron dhe është lyer elektrostatikisht nga jashtë. Buza e tavës rrotullohet në një trashësi prej 6 mm.

Tavë diellore jo ngjitëse SHG1228MMA

Kjo tigan që nuk ngjit ka një diametër 28 cm dhe tava është mjaft e thellë për të gatuar një sasi të madhe ushqimi menjëherë. Doreza është bërë nga plastika jashtëzakonisht e butë, e qëndrueshme dhe izoluese e nxehtësisë e veshur me silikoni.

Veshja jo ngjitëse është e mbuluar me 5 shtresa, kështu që është shumë e qëndrueshme me kalimin e kohës. Për më tepër, nuk keni nevojë të shtoni shumë vaj gjatë skuqjes dhe gjithsesi të jeni të sigurt që ushqimi nuk do të ngjitet ose digjet. Në veçanti, produkti mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave si soba me gaz, soba elektrike, soba me infra të kuqe dhe madje edhe soba me induksion.

Çmimi referencë: 250 000 VND

2. Shtëpi dielli CT20.Tagan që nuk ngjit

Tava jongjitëse Sunhouse CT20 është një linjë produktesh në segmentin me kosto të ulët të Sunhouse. Tava ka një diametër 20 cm, një trashësi 2.4 mm dhe është e mbuluar me një shtresë jongjitëse 3 shtresa, kështu që është shumë e qëndrueshme, si dhe ka një kohë të gjatë përdorimi. Prandaj, mund ta përdorni për të përgatitur pjata në mënyra të ndryshme si të ziera, të skuqura, të skuqura, …

Sunhouse CT20 tavë që nuk ngjit

Ky tigan që nuk ngjit mund të përdoret në soba elektrike, me gaz dhe me rreze infra të kuqe. Produkti ka aftësinë për të transmetuar dhe thithur nxehtësinë shumë mirë, kështu që ushqimi gatuhet shumë shpejt dhe ruan ende shijen origjinale. Megjithatë, nëse familja juaj përdor një tenxhere me induksion, nuk duhet ta përdorni këtë tigan që nuk ngjit sepse nuk është i përshtatshëm.

Çmimi referencë: 150 000 VND

3. Tava me grurë dielli që nuk ngjit SBD24

Sunhouse SBD24 është një tigan që nuk ngjit me model guri me madhësi 24 cm. Tava ka një trashësi prej 2,026 mm me shpërndarje të barabartë të nxehtësisë dhe mbajtje të mirë të nxehtësisë. Sipërfaqja e tavës është prej materiali graniti që nuk ngjit dhe është e mbuluar me një shtresë jongjitëse të cilësisë së lartë Whitford për të krijuar qëndrueshmëri të bukur dhe për të mos dëmtuar shëndetin e përdoruesit.

Tham Khảo Thêm:  Top 6 Kem chống nắng nội địa Trung nào tốt nên mua nhất

Tavë me grurë dielli që nuk ngjit SBD24

Trupi i tavës është prej aliazh alumini dhe është i veshur me granit të bukur, duke shpërndarë në mënyrë të barabartë nxehtësinë. Pjesa e poshtme e tiganit është projektuar të jetë kundër rrëshqitjes, kështu që është shumë e sigurt për t’u përdorur. Doreza e tavës jo ngjitëse Sunhouse SBD24 është e mbuluar me plastikë rezistente ndaj nxehtësisë, kështu që është shumë e qëndrueshme, si dhe e izoluar mirë. Përveç kësaj, doreza është e pajisur me një varëse rrobash praktike që e bën të lehtë ruajtjen e tiganit. Tava është gjithashtu shumë e përshtatshme për përdorim me soba me gaz dhe soba me rreze infra të kuqe.

Çmimi referencë: 242 000 VND

» Referenca: Top 7 tava të mira japoneze jo ngjitëse, cilësia më e mirë për t’u blerë

4. Shtëpi dielli SBD28.Tagan që nuk ngjit

Kjo linjë e tiganëve jongjitëse Sunhouse SBD28 është vlerësuar shumë nga shumë konsumatorë. Për shkak se është bërë nga materiale të cilësisë së lartë, produkti është jongjitës dhe shumë i qëndrueshëm.

Sunhouse SBD28 tavë që nuk ngjit

Ky tavë që nuk ngjit ka një diametër të madh deri në 28 cm dhe është mjaft i rëndë. Produkti është i veshur me një shtresë jongjitëse me kokrriza mermeri super të qëndrueshme dhe ka një trashësi prej 2.7 mm. Kjo ndihmon në ruajtjen e nxehtësisë shumë mirë gjatë gatimit dhe kursen vajin në mënyrë jashtëzakonisht efektive. Mund të gatuani shumë pjata pa vaj dhe ushqimi ende nuk do të digjet ose nuk do të ngjitet në tigan.

Pjesa e poshtme e tiganit ka një model për të parandaluar lëvizjen ose rrëshqitjen e tij gjatë gatimit. Doreza e tiganit është prej plastike të cilësisë së lartë për qëndrueshmëri dhe rezistencë shumë të mirë ndaj nxehtësisë. Ky produkt është vetëm për soba me gaz, soba me infra të kuqe, jo për soba me induksion.

Çmimi referencë: 340 000 VND

5. Shtëpi dielli CT30.Tagan që nuk ngjit

Një nga produktet e favorizuara nga kompania për veshjen jongjitëse Whitford është tava jongjitëse Sunhouse CT30, me aftësi të lartë jo ngjitëse, pa dëm për shëndetin dhe shumë e lehtë për t’u pastruar.

Sunhouse CT30 tavë që nuk ngjit

Doreza e tavës është e mbuluar me një shtresë plastike të cilësisë së lartë me qëndrueshmëri të lartë, izolim të mirë dhe vida jashtëzakonisht të forta. Ky tavë ka një diametër 30cm, i përshtatshëm për familje të mëdha. Ju mund të skuqni, skuqni thellë, gatuani në mënyrë të barabartë, duke shtuar kështu shumëllojshmëri në vaktet e familjes suaj.

Pjesa e poshtme e Tava e diellit që nuk ngjit Kjo metodë thith nxehtësinë në mënyrë shumë të barabartë për të ndihmuar ushqimin të gatuhet shpejt, pa djegur, por gjithsesi të ruajë aromën dhe lëndët ushqyese të plotë. Përveç kësaj, produkti mund të kursejë edhe shumë vaj gatimi, i cili është shumë i mirë për shëndetin e familjes suaj. Ky tigan që nuk ngjit është i përshtatshëm për soba me gaz, soba me rreze infra të kuqe dhe jo për soba me induksion.

Tham Khảo Thêm:  Sương Nguyệt Anh - Tiểu sử nữ Tổng biên tập đầu tiên của Việt Nam

Çmimi referencë: 197 000 VND

» Referenca: A janë të mira tiganët jo ngjitës Elmich? Top 5 duhet të blejnë më shumë

6. Sunhouse SWP34Një tigan i thellë që nuk ngjit

Sunhouse SWP34A është tigani më i shitur i Sunhouse i skuqur dhe jo ngjitës. Tava është prej aliazh alumini me sipërfaqe të mbuluar me shtresë jo ngjitëse Whitford, kështu që gërvishtjet gjatë përdorimit duhet të kufizohen. Përveç kësaj, kjo shtresë jo ngjitëse është gjithashtu shumë e sigurt për shëndetin e përdoruesit dhe e përshtatshme për pastrim.

Sunhouse SWP34A tigan i thellë që nuk ngjit

Të dy anët e tiganit janë të pajisura me doreza të forta që i lejojnë përdoruesit të përgatisin lehtësisht ushqimet e skuqura. Trashësia e tiganit jongjitës Sunhouse SWP34A është 1,998 mm, kështu që ka mbajtje të mirë të nxehtësisë, duke ndihmuar në kursimin e energjisë elektrike dhe gazit për familjen tuaj.

Fundi i tiganit është i gjerë me transferim shumë të mirë të nxehtësisë, që do të thotë se ushqimi juaj gatuhet shumë më shpejt. Tava jongjitëse Sunhouse SWP34A mund të përdoret si në sobat me gaz ashtu edhe në soba me rreze infra të kuqe.

Çmimi referencë: 237 000 VND

7. Tepsi SFP28B me aliazh alumini që nuk ngjit në shtëpi dielli

Së fundi, tigani jo-ngjit Sunhouse SFP28B adopton një dizajn tavë me fund të sheshtë dhe është prej aliazh alumini, kështu që ka efikasitet të mirë të transferimit të nxehtësisë, duke ndihmuar në gatimin më të shpejtë të ushqimit. Ky tigan ka një trashësi prej 2626 mm, kështu që është super i qëndrueshëm dhe e ruan mirë nxehtësinë.

Tepsi SFP28B me aliazh alumini shtëpie dielli që nuk ngjit

Sipërfaqja e kësaj tave është e mbuluar me një shtresë graniti që nuk ngjit dhe bojë Whitford, kështu që ka rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë, rezistencë ndaj gërvishtjeve për tavën dhe parandalon djegien e ushqimit gjatë gatimit. Për më tepër, me këtë bojë është shumë më e lehtë të pastrohet tigani pas çdo përdorimi.

Pjesa e jashtme e tavës jo ngjitëse Sunhouse SFP28B është e mbuluar me një shtresë pluhuri të kuqe, duke e bërë tiganin të qëndrojë më gjatë, si dhe rezistent ndaj gërvishtjeve. Doreza e tiganit është e izoluar në mënyrë të sigurt dhe e pajisur me një varëse rrobash jashtëzakonisht të përshtatshme. Produkti mund të përdoret në soba me gaz, soba me infra të kuqe dhe soba me induksion.

Çmimi referencë: 220 000 VND

Më sipër janë 7 linjat kryesore Tava e diellit që nuk ngjit Cilësia dhe më e shitur sot. Shpresojmë që me ndarjen e mësipërme, ju mund të zgjidhni modelin e duhur të tiganit, ta bëni gatimin më efikas dhe t’i sillni familjes suaj pjata dhe ushqime të shijshme dhe të bukura.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 7 Chảo chống dính Sunhouse nào tốt đáng mua nhất . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Bikini “bít cửa” trở lại cuộc thi Hoa hậu Anh

Trang Daily Mail ngày 1-7 thông tin về quyết định cuối cùng của ban tổ chức cuộc thi Hoa hậu Anh về phần thi bikini. Vì vậy,…

Ấn tượng Nguồn cảm hứng bất tận

Nhạc trưởng Lê Phi Phi Ngày 1/7, đêm nhạc ra mắt dịch vụ khách hàng Ưu tiên đặc biệt HDBank với chủ đề “Cảm hứng bất tận”…

Hoa hậu H’Hen Niê khóc ròng vì những ác ý

H’Hen Niê xuất hiện vô cùng rạng rỡ Chia sẻ về các hoạt động cộng đồng, xã hội của mình, H’Hen Niê cho biết: “Từ khi đăng…

Em trai nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung bị bắt cóc cùng giấc mơ kinh hoàng về Mẹ

Nguyễn Văn Chung nghẹn ngào kể về việc anh trai bị bắt cóc Mới đây, nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung đã có những chia sẻ về ca…

Hà Nhi ra bài mới buồn miên man, nhưng fan lại… ôm bụng cười?

Hà Nhi trong “Vì Em Chưa Bao Giờ Khóc” Tối 30/6, ca sĩ được yêu thích hôm nay Hà Nhi đã trình làng sản phẩm âm nhạc…

Dùng tóc để makeup, Quỳnh Anh Shyn lên thẳng The New York Times

Lần đầu dự Tuần lễ thời trang nam Paris, Quỳnh Anh Shyn có bộ ảnh đẹp ngất ngây, được đăng trên The New York Times và lọt…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *