Top 7 máy hút mùi không cần ống thoát bán chạy nhất hiện nay

Aspiratori është një pajisje kuzhine e domosdoshme për çdo familje. Pajisja ka efektin e thithjes së tymit dhe aromave të pakëndshme të krijuara gjatë gatimit, gjë që ndihmon për të mbajtur kuzhinën e familjes suaj të ajrosur dhe komode. Por nëse familja juaj zotëron një hapësirë ​​të mbyllur kuzhine, nuk është e mundur të instaloni tubin e shkarkimit nga jashtë kapuçe pa kullues do të jetë zgjedhja më e mirë për ju. Le të mësojmë për këtë linjë pajisjesh në artikullin vijues!

A është i mirë një kapuç pa prizë?

A është i mirë një kapuç kuzhine pa kullues? Kjo është ndoshta pyetja që kanë shumë njerëz këtu. Për të kuptuar më shumë rreth kësaj linje produkti të përshtatshme, le të hedhim një vështrim në avantazhet dhe disavantazhet e kësaj pajisjeje.

1. Përparësitë

  • Aspiratori nuk ka nevojë për një tub daljeje me një dizajn të bukur, modern dhe luksoz. Për më tepër, ka edhe modele që ngjajnë me llambadarë që mund të përdoren për të dekoruar kuzhinën.
  • Kjo pajisje dedoron me karbon të aktivizuar, dhe në të njëjtën kohë thith dhe e shtyn ajrin jashtë. Prandaj, për familjet që janë të vështira për t’u instaluar tubat e shkarkimit, një kapuç pa tub shkarkimi është zgjidhja më ideale.
  • Makina do të përfshijë komponentë modernë si: kapuç i marrjes së ajrit, sistemi i ventilatorit, filtrat, tabaka e yndyrës, sistemi i ventilimit dhe sistemi i kontrollit.
  • Përveç kësaj, për lehtësinë e pastrimit të pajisjeve dhe ndryshimit të karbonit të aktivizuar, kjo gamë e aspiratorëve ka një dizajn që lejon çmontimin e lehtë. Ju gjithashtu nuk keni nevojë të shpenzoni hapësirë ​​shtesë për instalimin e tubave ose shpimin e vrimave në mur.
  • Ky lloj kapuçi pa prizë është bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë me një guaskë të fortë dhe me qëndrueshmëri të lartë që nuk do të ndikojë në goditje. Ka një sipërfaqe shtesë që është rezistente ndaj yndyrës dhe papastërtisë dhe gjithashtu është shumë e lehtë për t’u pastruar.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

2. Disavantazhet

  • Pajisja duhet të ndryshojë periodikisht karbonin e aktivizuar në varësi të shpeshtësisë së përdorimit si dhe zakoneve të përditshme të gatimit të familjes, gjë që kushton mjaft shtrenjtë.
  • Përpjekja e funksionimit të një kapuçi pa tub daljeje është zakonisht më e vogël se ajo e një kapuçi që përdor një tub daljeje, duke arritur vetëm 80-90%.

Top 7 aspiratorët më të mirë pa kullues sot

Aspiratori pa shkarkim është një pajisje e përshtatshme për të zgjidhur problemin e tymit të kuzhinës dhe aromave të ushqimit të krijuara gjatë gatimit. Këtu janë disa nga modelet më të mira dhe më të shitura të aspiratorëve të kuzhinës sot, të cilave duhet t’i referoheni.

1. Kuzhinier EH R905E7, kapuç pa kanal

Kapaku i Chefs EH R905E7 pa tub shkarkimi ka një dizajn kabineti luksoz dhe kompakt. Pajisjet prodhohen në linja teknologjike të avancuara dhe moderne dhe montohen në PRC, si dhe testohen rigorozisht për cilësinë përpara se t’u dorëzohen konsumatorëve. Me një madhësi prej 70 cm, mund ta vendosni në hapësira të ngushta kuzhine. Chefs EH R905E7 ka gjithashtu 2 mënyra të ndryshme deodorimi: modaliteti i deodorimit të karbonit aktiv dhe modaliteti i thithjes përmes sistemit të kanaleve.

Tham Khảo Thêm:  1999+ Những câu thả thính đỉnh cao tạo ấn tượng với Crush

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Për më tepër, kapaku Chefs EH R905E7 përdor gjithashtu një motor kuti të mbyllur super të qëndrueshme, duke rritur kështu jetën e makinës si dhe ju ndihmon të kurseni energjinë në mënyrë optimale. Kapaciteti më i lartë i funksionimit të makinës është deri në 380 m3/h, i kombinuar me 3 nivele të ndryshme thithjeje, ju mund ta personalizoni për t’iu përshtatur gatimit tuaj. Kështu, duke siguruar thithjen efektive të aromës, niveli i zhurmës së pajisjes është relativisht i ulët, vetëm 56dB, nuk ndikon shumë tek përdoruesi.

Përveç kësaj, aspirator kuzhine pa kullim Ky gjithashtu përmban një dizajn të pllakës së filtrit me 5 shtresa të trashë aliazh alumini që është i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u pastruar. Dhe ngjashëm me aspiratorët e tjerë, Chefs EH-R905E7 është i pajisur me 2 drita halogjene për të kursyer dhe siguruar dritë të mjaftueshme gjatë gatimit.

Çmimi referencë: 2,899,000 VND

2. Cata TF 2003 Duralum 70. kapuç pa kanal

Cata TF 2003 Duralum 70 është një linjë aspiratorësh që nuk kanë nevojë për shkarkim të integruar nga Cata, një markë e famshme pajisjesh kuzhine nga Spanja. Pajisjet prodhohen në fabrikën e Cata në Kinë sipas standardeve evropiane. Makina përdor një motor të fuqishëm turbinë që siguron thithjen e jashtëzakonshme të aromave, me një kapacitet funksionimi deri në 600 m3/h për të ndihmuar në zgjidhjen e shpejtë të tymit dhe aromave që dalin në kuzhinë.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Aspiratori Cata TF 2003 Duralum 70 ka një dizajn kompakt që mund të vendoset në kuzhina të vogla, zona e grumbullimit të aromave mund të hapet dhe mbyllet në mënyrë fleksibël. Me instalimin e tubit të shkarkimit dhe instalimin e karbonit aktiv, ju mund të zgjidhni që t’i përshtatet kuzhinës tuaj.

Zhurma e pajisjes është shumë e ulët, vetëm rreth 44 – 50dB, shumë komode për përdoruesit. Ndriçimi halogjen ndriçon zonën e gatimit, kështu që ju mund të shihni lehtësisht se çfarë po gatuani.

Çmimi referencë: 2 500 000 VND

3. Canzy CZ 3670. kapuç pa kanal

Canzy CZ 3670 është një linjë kapuçësh pa kullues të projektuar në një stil modern. Trupi i makinës është prej çeliku inox cilësor, i shkëlqyeshëm, i qëndrueshëm me antioksidim, antindryshk dhe i lehtë për t’u pastruar. Filtri është gjithashtu i bërë nga material aliazh me cilësi të lartë, lehtësisht i lëvizshëm për pastrim periodik.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Jo vetëm kaq, ky aspirator Canzy ka gjithashtu një kapacitet të qëndrueshëm funksionimi për të siguruar një performancë të mirë të pastrimit të ajrit për kuzhinën tuaj. Në këtë mënyrë, ju sjell shpejt një hapësirë ​​të freskët, të sigurt dhe komode. Pajisja është e instaluar edhe me një sistem modern me 2 drita LED për ta bërë procesin e gatimit të lehtë, dhe në të njëjtën kohë nuk prek të tjerët kur ka nevojë për gatim gjatë natës.

Sipërfaqja e qelqit është prej materiali xhami të kalitur me rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë dhe forcë, gjë që do të sigurojë sigurinë tuaj gjatë funksionimit. Për më tepër, kapaku Canzy CZ 3670 funksionon me konsum të ulët të energjisë, duke ju ndihmuar të zgjidhni problemin e faturave të energjisë elektrike si dhe të kurseni energjinë në mënyrë optimale.

Tham Khảo Thêm:  Hoa hậu Hòa bình Việt Nam 2022 là ai? Quê ở đâu?

Çmimi referencë: 3,900,000 VND

4. Kapuç Canzy CZ 2070I

Kjo është kutia klasike prej çeliku inox e Canzy pa nevojën për një kapuç kuzhine. Pajisja është prodhuar në linja moderne standarde evropiane me qëndrueshmëri të lartë, instalim dhe përdorim të lehtë.

Kapaciteti operativ i kapuçit pa kanal Canzy CZ 2070I është jashtëzakonisht i fuqishëm deri në 750 m3/h, që mund të thuhet se është kapaciteti më i madh në gamën klasike të aspiratorëve. Butoni i fortë i shtytjes përfshin nivelet e fuqisë, butonat e ndezjes/fikjes dhe dritat. Hapësira e radiatorit sipër makinës ndihmon në uljen e nxehtësisë kur motori është në punë, kjo është për të rritur jetëgjatësinë e makinës.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Përveç kësaj, kapaku Canzy CZ 2070I është gjithashtu i pajisur me një filtër yndyre që parandalon ngjitjen e yndyrës, avullit dhe papastërtisë në motorin brenda. Filtri i yndyrës me aliazh alumini me 3 shtresa është i vendosur në 2 tabaka ngjitur për të rritur zonën e thithjes së aromës. Ky seksion rrjetë ka një vend për ta bërë më të lehtë çmontimin. Përveç kësaj, ka 2 llamba halogjene që ndriçojnë zonën e gatimit.

Çmimi referencë: 1.700.000 VND

5. Kapuç shkarkimi pa shkarkim Eurosun EH-70K11S

Eurosun EH-70K11S është një linjë aspiratorësh pa tuba shkarkimi që zotërojnë një dizajn modern dhe elegant të lakuar. Krahas kësaj, tonalitetet harmonike të ngjyrave, e ndihmojnë hapësirën e kuzhinës më luksoze. Pajisja ka një madhësi kompakte që është e përshtatshme për shumicën e kuzhinave moderne. Për më tepër, kapaku Eurosun EH-70K11S është prej çeliku inox me cilësi të lartë i kombinuar me xham të kalitur, duke krijuar kështu një kasë të fortë, të qëndrueshme, por po aq të sofistikuar dhe luksoze.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Eurosun EH-70K11S posedon kapacitet thithës jashtëzakonisht të fuqishëm deri në 1000 m3/h. Ju ndihmon të largoni shpejt erën e yndyrës dhe tymit të kuzhinës të shkaktuar nga gatimi, duke ju kthyer një hapësirë ​​kuzhine të freskët dhe të rehatshme. Zhurma është relativisht e ulët në 48dB, kështu që është shumë e qetë kur funksionon, nuk prek të tjerët. Ky aspirator kuzhine pa shter është i pajisur me 2 mënyra përdorimi: deodorues me karbon aktiv dhe thithje të drejtpërdrejtë të aromës. Përdoruesit mund të zgjedhin mënyrën më të përshtatshme të thithjes në varësi të dizajnit të kuzhinës.

Rrjeta e filtrit është prej çeliku inox 304 me cilësi të lartë, e cila është e qëndrueshme, e lehtë për t’u çmontuar për ta bërë pastrimin më të shpejtë dhe më të përshtatshëm. Aspiratori EH-70K11S është i pajisur me një kontrollues mekanik të përbërë nga 3 nivele thithjeje, së bashku me 2 drita LED të përshtatshme për ndriçim.

Çmimi referencë: 4,460,000 VND

6. FS 3588C2-70 më i shpejtë, kapuç pa kanal

Aspiratori më i shpejtë FS 3588C2-70 është projektuar me xham të montuar në mur, duke kontribuar në kuzhinën më luksoze dhe moderne. Pajisja përdor një kapuç me karbon të aktivizuar i cili është i përshtatshëm për kuzhina të mbyllura pa dalje ajri. Ju duhet vetëm të ndryshoni karbonin e aktivizuar periodikisht pas 5-6 muajsh për të vazhduar përdorimin. Ajri që kalon përmes karbonit të aktivizuar do të filtrohet për të hequr një pjesë të papastërtisë dhe yndyrës për t’ju sjellë ajër të pastër. Jo vetëm kaq, me mënyrën e thithjes së drejtpërdrejtë, ju duhet vetëm të përgatisni një tub daljeje për makinën.

Tham Khảo Thêm:  Top 12 Phim hành động Hàn Quốc hay, đặc sắc và ly kỳ nhất

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Ky kapuç pa kanal është prodhuar nga materiale me cilësi të lartë që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Trupi është prej çeliku inox, xhami i kalitur i cilësisë së lartë dhe filtër yndyrash alumini me 3 shtresa. Përveç kësaj, makina është e pajisur edhe me sistem ndriçimi halogjen dhe ekran të ndjeshëm me prekje. Për më tepër, kapaku Faster FS 3588C2-70 përdor një motor jashtëzakonisht të fuqishëm me turbina të dyfishta me një kapacitet thithjeje deri në 1000 m3/h, duke siguruar heqjen e shkëlqyer të aromave. Zhurma e makinës ndalon vetëm në < 56dB, duke i ndihmuar përdoruesit të ndihen më rehat kur përdorin.

Çmimi referencë: 4 200 000 VND

7. Arber AB-700Q kapuç pa kanal

Aspiratori Arber AB-700Q është një linjë prodhimi e importuar nga Italia dhe e montuar në linja moderne teknologjike. Produkti është i pajisur me çelësa mekanikë jashtëzakonisht të butë me 3 nivele kapaciteti në rritje graduale, nga të cilët kapaciteti më i lartë është 1300 m3/h. Prandaj, aromat dhe tymi i kuzhinës do të “përzënë” shpejt. Për më tepër, fuqia e fuqishme e kombinuar me motorin me turbina të dyfishta siguron funksionim të qetë, por niveli i zhurmës është vetëm < 40dB, plotësisht i pandikuar nga përdoruesi.

Kapuçi nuk ka nevojë për prizë

Bli tani në Tiki

Ky aspirator kuzhine pa kullues ka një madhësi prej 70 cm, kjo është një madhësi e zakonshme në gamën e aspiratorëve që e bën të lehtë vendosjen në shumë hapësira kuzhine. Pajisja është bërë nga çelik inox 403/304 me cilësi të lartë, e kombinuar me xham të kalitur me qëndrueshmëri të lartë, i lehtë për t’u pastruar. Filtri i aluminit me 5 shtresa ndihmon në mbrojtjen e motorëve të brendshëm nga yndyrat dhe papastërtitë. Llamba LED e përfshirë gjithashtu do ta bëjë gatimin tuaj më të përshtatshëm.

Dera prej xhami e daljes së ajrit ka një diametër prej 150 mm duke lejuar lidhjen me kanalin e ajrit nga jashtë. Sigurohuni që era e tymit të kuzhinës, yndyrat e pakëndshme të thithen dhe shkarkohen lehtësisht.

Çmimi referencë: 3,950,000 VND

Më sipër është artikulli që prezanton 7 më të mirat kapuçe pa kullues Cilësia më e mirë dhe më e shitura. Kjo makinë jo vetëm që posedon një dizajn kompakt, modern dhe luksoz, por gjithashtu siguron heqjen jashtëzakonisht të mirë të aromave dhe efikasitet të tymit të kuzhinës. Duke ju dhënë kështu një hapësirë ​​kuzhine të freskët, të pastër dhe të sigurt.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 7 máy hút mùi không cần ống thoát bán chạy nhất hiện nay . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Bikini “bít cửa” trở lại cuộc thi Hoa hậu Anh

Trang Daily Mail ngày 1-7 thông tin về quyết định cuối cùng của ban tổ chức cuộc thi Hoa hậu Anh về phần thi bikini. Vì vậy,…

Ấn tượng Nguồn cảm hứng bất tận

Nhạc trưởng Lê Phi Phi Ngày 1/7, đêm nhạc ra mắt dịch vụ khách hàng Ưu tiên đặc biệt HDBank với chủ đề “Cảm hứng bất tận”…

Hoa hậu H’Hen Niê khóc ròng vì những ác ý

H’Hen Niê xuất hiện vô cùng rạng rỡ Chia sẻ về các hoạt động cộng đồng, xã hội của mình, H’Hen Niê cho biết: “Từ khi đăng…

Em trai nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung bị bắt cóc cùng giấc mơ kinh hoàng về Mẹ

Nguyễn Văn Chung nghẹn ngào kể về việc anh trai bị bắt cóc Mới đây, nhạc sĩ Nguyễn Văn Chung đã có những chia sẻ về ca…

Hà Nhi ra bài mới buồn miên man, nhưng fan lại… ôm bụng cười?

Hà Nhi trong “Vì Em Chưa Bao Giờ Khóc” Tối 30/6, ca sĩ được yêu thích hôm nay Hà Nhi đã trình làng sản phẩm âm nhạc…

Dùng tóc để makeup, Quỳnh Anh Shyn lên thẳng The New York Times

Lần đầu dự Tuần lễ thời trang nam Paris, Quỳnh Anh Shyn có bộ ảnh đẹp ngất ngây, được đăng trên The New York Times và lọt…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *