Top 7 Tủ lạnh mini giá 1 triệu tốt đáng mua nhất hiện nay

Mini frigorifer për 1 milion VND është zgjedhja e parë për familjet, studentët apo punëtorët që duan të blejnë vetë një frigorifer me një kosto të ulët. Le të zbulojmë se çfarë lloj mini frigoriferësh të lirë prej 1 milion janë më të mirët, që ia vlen të blihen sot.

A duhet të blej një mini frigorifer për 1 milion?

Për t’iu përgjigjur pyetjes nëse duhet të blejmë një frigorifer për 1 milion, duhet të kalojmë disa nga të mirat dhe të këqijat e këtij produkti. Le të zbulojmë më shumë detaje përmes informacionit të mëposhtëm.

1. Përparësitë

Linjat Mini frigorifer i lirë 1 milion VND Zakonisht ka një dizajn kompakt, peshë të lehtë, kështu që është shumë i përshtatshëm për të lëvizur si dhe për të kursyer shumë hapësirë ​​në shtëpi. Prandaj, produkti do të jetë shumë i përshtatshëm për shtëpi të vogla familjare, dhoma akomodimi studentësh, motele ose të vendosura në dhoma gjumi etj.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Pavarësisht dizajnit të tyre të vogël, këta mini frigoriferë të lirë kanë funksione të plota të ftohjes dhe ruajtjes së ushqimit. Jo vetëm kaq, kabineti përdor më pak energji elektrike, duke ndihmuar kështu të kurseni shumë energji elektrike dhe faturat e energjisë elektrike çdo muaj.

Mbi të gjitha, minifrigoriferët me çmimin 1 milion kanë një çmim relativisht të lirë, ndaj janë shumë të përshtatshëm për familjet dhe individët me të ardhura të ulëta dhe aftësi të kufizuar shpenzimi.

2. Disavantazhet

Përveç avantazheve të mësipërme, ky mini frigorifer 1 milion i lirë ka edhe disavantazhe. E para është se kabineti nuk do të ketë aq funksione sa frigoriferët konvencionalë.

Për më tepër, këta frigoriferë me kosto të ulët shpesh nuk do të jenë të pajisur me teknologji që ndihmojnë në kursimin e energjisë elektrike dhe gjithashtu nuk kanë ventilator, nuk kanë konveksion të ajrit të ftohtë. Prandaj, gjatë përdorimit, duhet të pastroni dhe shkrini rregullisht ushqimin.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Përveç kësaj, këta frigoriferë gjithashtu nuk kanë modalitet kundër ngrirjes dhe nuk janë në gjendje të krijojnë jone deodoruese. Prandaj, efikasiteti i ftohjes dhe ruajtjes së ushqimit nuk do të jetë i lartë.

Nëpërmjet informacionit të mësipërm, shohim edhe avantazhet dhe disavantazhet e mini frigoriferit 1 milion. Pra, për të konfirmuar këtë lloj frigoriferi duhet ta blini apo jo, është e nevojshme të mbështeteni në nevojat e çdo personi.

Kriteret për të zgjedhur për të blerë një mini frigorifer për 1 milion janë të përshtatshme

Si të blini një mini frigorifer të mirë 1 milion? Me siguri kjo është pyetja e shumë njerëzve në këtë artikull. Për të ditur se cilat produkte janë të mira, duhet të kuptoni kriteret e rëndësishme kur zgjidhni të blini këtë linjë frigoriferësh, përkatësisht:

  • Bazuar në kapacitetin e kabinetit: Minifrigoriferët kushtojnë 1 milion zakonisht kanë një kapacitet 4-6 litra, por ka edhe produkte me kapacitet deri në 92 litra. Prandaj, duhet të merrni parasysh nevojat tuaja të përdorimit për të marrë një vendim për të zgjedhur një frigorifer me kapacitet të përshtatshëm.
  • Bazuar në madhësinë e frigoriferit: Ju duhet të zgjidhni linjën e frigoriferëve me përmasa kompakte, të përshtatshme për zonën e banimit tuaj. Megjithatë, duhet të siguroheni që modeli i frigoriferit që zgjidhni të plotësojë ende nevojat e përdorimit.
  • Bazuar në veçoritë: Një mini frigorifer i lirë prej 1 milion zakonisht nuk do të jetë aq i larmishëm për sa i përket veçorive. Por kabineti ende mund të pajiset me ndarje të veçanta ngrirës ose jo. Prandaj, duhet gjithashtu të konsideroni me kujdes përpara se të zgjidhni të blini.
  • Në bazë të ruajtjes: Ka shumë linja mini-frigoriferësh të lirë me rafte të veçantë për përdoruesit për të renditur perimet, mishin dhe peshkun. Prandaj, nëse keni nevojë të përdorni klasifikimin e ushqimit, nuk duhet ta injoroni atë.
  • Bazuar në zhurmën e frigoriferit: Ju duhet t’i jepni përparësi zgjedhjes së modeleve të frigoriferëve me një nivel zhurme më të vogël se 50dB për të shmangur ndikimin e pushimit, punës ose studimit tuaj.
Tham Khảo Thêm:  Nam thần tượng ngồi tù vì tội tấn công tình dục

Shihni më shumë: 7 tiganët më të mirë japonezë që nuk ngjiten, cilësia më e mirë për t’u blerë

7 mini frigoriferët më të shitur në 1 milion sot

Aktualisht linjat mini frigorifer për 1 milion VND ende i përdorur gjerësisht. Megjithatë, për të zgjedhur të blini modelet më të mira të produkteve, nuk duhet të injoroni 7 emrat kryesorë të mëposhtëm.

1. Mini frigorifer kushtonte 1 milion 2 krahë AMOI 20 litra

Mini frigoriferi kushton 1 milion AMOI 20 litra është një nga produktet më të vlefshme për t’u blerë sot. Kabineti është i dizajnuar bukur, me përmasa kompakte me një peshë prej vetëm 6,7 kg, por kapaciteti është ende i mjaftueshëm për të mbajtur 30 pije joalkoolike dhe 8 shishe verë 650 ml. Mbi të gjitha, kabineti është i pajisur me teknologjinë e inverterit të çipit, kështu që ndihmon përdoruesit të kursejnë energjinë elektrike dhe nuk bën zhurmë për të ndikuar në jetën tuaj.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Ky mini frigorifer i lirë 1 milion është i pajisur me një ekran kontrolli me prekje që lejon shfaqjen e parametrave dhe rregullimin e lehtë të temperaturës së ruajtjes brenda kabinetit. Kabineti është i aftë të ftohet në -5 gradë C dhe të mbahet i ngrohtë në një temperaturë prej 65 gradë C.

Me këtë mini frigorifer mund ta përdorni për të ruajtur pije, qumësht ose fruta të freskëta. Mund ta përdorni edhe si frigorifer kozmetik.

Çmimi referencë: 1 700 000 VND

2. Minifrigorifer i lirë nën 1 milion Hyundai 6 litra

Hyundai 6 litra është një mini frigorifer i lirë nën 1 milion që duhet të zgjidhni sot. Produkti mund të ftohet në -2 gradë Celsius, i përshtatshëm për konservimin e ushqimeve dhe pijeve.

Tham Khảo Thêm:  Top 15 Truyện tranh ngôn tình ngược hấp dẫn, cuốn hút nhất

Mini frigorifer i lirë nën 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Jo vetëm kaq, ky mini frigorifer 1 milion ka edhe funksionin e mbajtjes së ngrohtë të ushqimeve dhe pijeve me temperaturë deri në 65 gradë Celsius, jashtëzakonisht i përshtatshëm. Kabineti ka një dizajn modern, dizajn kompakt dhe peshë jashtëzakonisht të lehtë. Kur blini një frigorifer Hyundai me 6 litra, do të merrni një garanci të vërtetë deri në 12 muaj. Prandaj, mund të jeni të sigurt gjatë përdorimit.

Çmimi i referencës: 708 000 VND

3. Minifrigorifer i lirë 1 milion KEMIN 10 litra

Kjo është një nga linjat Mini frigorifer i lirë nën 1 milion VND Blini më mirë tani. Frigoriferi KEMIN ka një kapacitet prej 10 litrash, me 4 ndarje që përfshijnë 3 ndarje kryesore dhe 1 ndarje të vogël në derë. Kjo e bën të përshtatshëm për ju që të klasifikoni perimet dhe frutat me ushqime të tjera për ruajtjen më të përshtatshme.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Kabineti ka një dizajn kompakt, peshë mjaft të lehtë, i përshtatshëm për mbajtje kur udhëtoni ose piknik. Përveç aftësisë për të ftohur, frigoriferi ka edhe funksionin e mbajtjes së ushqimit të ngrohtë në temperaturën 65 gradë Celsius.

Përveç kësaj, ky mini frigorifer i lirë 1 milion ka një nivel zhurme shumë të ulët prej vetëm rreth 25dB. Prandaj, kur kabineti funksionon jashtëzakonisht pa probleme, nuk ndikon në aktivitetet dhe pushimin tuaj.

Çmimi referencë: 950 000 VND

4. Mini frigorifer kushton 1 milion Hyundai 20 litra

Hyundai 20 litra është gjithashtu një linjë minifrigoriferësh të lirë prej 1 milion për të cilin shumë njerëz janë të interesuar sot. Produkti përdor një furnizim të drejtpërdrejtë me energji 220 V ose mund të përdorë gjithashtu një burim tensioni 12 V. Falë kësaj, ju mund ta instaloni plotësisht këtë mini frigorifer në makinën tuaj për të ruajtur ujë ose ushqime të tjera.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Përveç aftësisë për të ftohur, ky frigorifer ka edhe aftësinë për të mbajtur nxehtësinë. Falë kësaj, ju mund ta përdorni këtë mini frigorifer 1 milion për të mbajtur pijet ose ushqimet të ngrohta në dimër.

Për më tepër, ky frigorifer lëshon zhurmë mjaft të ulët kur punon, pak më pak se 25dB. Ju gjithashtu mund të përdorni kabinetin për të ruajtur kozmetikë, gjë që është vërtet e përshtatshme për gratë që pëlqejnë bukurinë.

Çmimi referencë: 1.700.000 VND

5. Minifrigorifer i lirë 1 milion Marry Car MR-TL4L

Një nga frigoriferët më të lirë të lirë nën 1 milion sot që nuk duhet ta injoroni është Marry Car MR-TL4L. Me këtë model frigoriferi, ju mund të ftohni pijet, frutat, të ruani ushqimin dhe të ngrohni ushqimin ose pijet kur është e nevojshme.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Tham Khảo Thêm:  Lý Hải dựng kho chiếu lớn rồi đốt cháy

Kabineti është i pajisur me 2 burime energjie duke përfshirë një burim të drejtpërdrejtë të energjisë 220V dhe një prizë 12V të makinës. Kabineti ka një kapacitet prej 4 litrash, kështu që është shumë i përshtatshëm për të ruajtur një sasi të vogël ushqimesh dhe pijesh kur udhëtoni ose bëni piknik.

Përveç kësaj, ky mini frigorifer i lirë nën 1 milion është gjithashtu i pajisur me një dorezë transporti jashtëzakonisht të përshtatshme. Kabineti lëshon zhurmë mjaft të ulët, vetëm rreth 25 dB, kështu që ju mund të jeni të sigurt se kabineti do të funksionojë pa u shqetësuar për ndikimin e njerëzve dhe jetës tuaj.

Çmimi referencë: 858,000 VND

6. Mini frigorifer për 1 milion SAST ST10L

Ky është një model mini frigorifer 1 milion me aftësi jashtëzakonisht të përshtatshme ftohjeje dhe rinxehjeje. Kabineti ka një kapacitet operativ prej 50 W me një kapacitet prej 10 litrash. Produkti është projektuar me 2 priza të veçanta, kështu që ju mund të përdorni rrymë direkte 220V dhe fuqi makinë 12V. Kjo është me të vërtetë e përshtatshme në udhëtime dhe kampe.

Mini frigorifer për 1 milion VND

Bli tani në Shopee

Frigoriferi është i aftë të ftojë pije, të ruajë ushqime të freskëta dhe mund të përdoret gjithashtu për të ruajtur kozmetikë ose ilaçe. Përveç kësaj, funksioni i ngrohjes së ushqimit, garantimi i sigurisë dhe higjienës së ushqimit. Ky mini frigorifer i lirë ka një çelës për të kaluar midis 2 mënyrave të ftohjes dhe për të mbajtur të ngrohtë, jashtëzakonisht i përshtatshëm.

Çmimi referencë: 1 000 000 VND

7. Minifrigorifer i lirë nën 1 milion 6L 12V

Ky është një mini frigorifer i lirë nën 1 milion që vlerësohet shumë për nga cilësia dhe rekomandohet të blihet sot. Që nga lansimi i tij në treg, ky frigorifer ka marrë shumë vëmendje nga konsumatorët dhe është një nga mini frigoriferët më të preferuar të lirë në vitin 2021.

Mini frigorifer i lirë nën 1 milion VND

Bli tani në Tiki

Frigoriferi ka një dizajn jashtëzakonisht të bukur dhe modern me 2 nivele ngrohjeje. Ju mund ta përdorni kabinetin për të ftohur, ruajtur ushqimin, kozmetikën, ilaçet dhe artikujt mjekësorë, etj. Kabineti funksionon jashtëzakonisht pa probleme, pa ndikuar në mjedisin përreth.

Çmimi referencë: 474 000 VND

Më sipër janë të gjitha informacionet për 7 produktet më të mira mini frigorifer për 1 milion VND Cilësia më e mirë për të blerë sot. Shpresojmë, informacioni që ndajmë më sipër do t’ju ndihmojë të gjeni produktin e duhur, të kurseni para, por gjithsesi të siguroheni që të përmbushni nevojat e përdorimit.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 7 Tủ lạnh mini giá 1 triệu tốt đáng mua nhất hiện nay . Đừng quên truy cập Chaolua TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

Hoa hậu Trần Bảo Ngọc: Ung thư và hành trình mạnh mẽ

“Đó là tháng 4/2022, vào một buổi tối khi đang nằm đọc sách, tôi vô tình sờ thấy một khối bất thường bên ngực trái”, Hoa hậu…

Hơn 10.000 khán giả hoà giọng cùng Đen trong gần 3 tiếng “Show của Đen” Hà Nội

Live show của Đen diễn ra tối qua, 27/5 tại Hà Nội Tối 27/5, “Black Show” chính thức diễn ra tại Cung điền kinh Mỹ Đình, Hà…

Trang Trần lên xe hoa với Việt kiều Mỹ

Vợ chồng Trang Khàn và Louis Trần Ngày 27/5, Trang Trần và Louis Trần tổ chức hôn lễ trước sự chúc phúc của đông đảo bạn bè,…

Những bộ đầm “thảm họa” trên thảm đỏ Cannes

Trên thảm đỏ LHP Cannes 2023, bên cạnh những mỹ nhân tỏa sáng trong trang phục ấn tượng, gây sốt mạng xã hội thì cũng có những…

Em gái Cẩm Ly, ca sĩ Hà Phương, được chồng tỉ phú Chính Chu yêu chiều thế nào?

Thời gian gần đây, tin đồn ca sĩ Hà Phương (em gái ca sĩ Cẩm Ly) và chồng tỷ phú Chính Chu đã ly hôn xuất hiện…

Quách Ngọc Tuyên nhận song hỷ ngày ra mắt Vi cá tiền truyện- cá con vượt biển lớn

Cảnh trong phần tiền truyện Finfish 2 Tối 26/5, diễn viên Quách Ngọc Tuyên ra mắt web drama “Vi Cá tiền truyện – Chú cá nhỏ vượt…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *